Administratiekantoor ten Donkelaar Losser

​Ten Donkelaar Administratie & Advies heeft een nieuwe vestiging in Losser! Wij kijken ernaar uit ondernemend Losser te gaan helpen met hun onderneming! De vestiging Losser is de gespecialiseerde salarisadministratie voor de Ten Donkelaar Groep. Onze ervaren salarisadministrateurs en de innovatieve salarissoftware zorgen ervoor dat onze klanten optimaal ondersteund worden in de verloning van hun personeel en adviezen daaromtrent.

Ten Donkelaar Administratie & Advies is een samenwerkingsverband van enthousiaste ondernemers die u graag helpen bij alle facetten van het ondernemerschap. Wij helpen u met uw (salaris-) administratie en jaarwerk, geven u fiscale adviezen maar bovenal maken we graag persoonlijk kennis met u en uw onderneming!

​Onze belofte

Klanten van Ten Donkelaar kunnen rekenen op hoge kwaliteit dienstverlening tegen vaste tarieven. Na een telefoongesprek of bezoek aan één van onze kantoren volgt geen extra factuur. De ondernemers van Ten Donkelaar fungeren als vaste contactpersoon voor hun klanten.

Betrouwbare cijfers en aangiftes spreken voor zich. Ten Donkelaar maakt hiervoor gebruik van het eigen uitgebreide kennisnetwerk, professionele softwareoplossingen en gekwalificeerde medewerkers.

De vestiging Losser wordt gerund door enthousiaste medewerkers onder leiding van eigenaar José Wrekenhorst die door haar jarenlange ervaring als salarisadministrateur geen enkele salaris-uitdaging uit de weg gaat.

​Locatie Administratiekantoor Losser

​Ten Donkelaar Administratie en Advies is gevestigd aan de Smalmaatstraat 34 in Losser. U bent van harte welkom! Het kantoor is elke werkdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via 085 – 7731410 of salaris@tendonkelaar.nl.