Administratiekantoor ten Donkelaar Vlijmen

Ten Donkelaar Administratie & Advies is een samenwerkingsverband van enthousiaste ondernemers die u graag helpen bij alle facetten van het ondernemerschap.

Wij helpen u met uw administratie en jaarwerk, geven u fiscale adviezen maar bovenal maken we graag persoonlijk kennis met u en uw onderneming!

Onze belofte

Klanten van Ten Donkelaar kunnen rekenen op hoge kwaliteit dienstverlening tegen vaste tarieven. Na een telefoongesprek of bezoek aan één van onze kantoren volgt geen extra factuur. De ondernemers van Ten Donkelaar fungeren als vaste contactpersoon voor hun klanten.

Betrouwbare cijfers en aangiftes spreken voor zich. Ten Donkelaar maakt hiervoor gebruik van het eigen uitgebreide kennisnetwerk, professionele softwareoplossingen en gekwalificeerde medewerkers.

De vestiging Vlijmen wordt gerund door enthousiaste medewerkers onder leiding van eigenaar Rob Kok die door zijn jarenlange ervaring de weg weet in Vlijmen.

Locatie Administratiekantoor Vlijmen

Ten Donkelaar Administratie en Advies is gevestigd aan de Burgemeester van Heesbeenstraat in Vlijmen. U bent van harte welkom! Voor een afspraak kunt u contact opnemen via 06 – 2393 8334 of vlijmen@tendonkelaar.nl