Gratis Excel boekhoudprogramma

Wilt u zelf eenvoudig uw boekhouding doen, zonder over boekhoudkundige kennis te beschikken! Dan is ons boekhoudprogramma in Excel bij uitstek geschikt voor u. We stellen dit zonder enige verplichting gratis voor u beschikbaar. U kunt er jaar op jaar gratis gebruik van maken.

Het programma berekent automatisch de BTW aangifte per kwartaal en u ziet direct uw bedrijfsresultaat per maand! Zo bent u altijd goed op de hoogte van de actuele status van uw financiële zaken.

Hoe werkt de download van het Gratis Excel boekhoudprogramma?

Ons Excel boekhoudprogramma kent vier varianten. U kunt de juiste variant eenmalig downloaden en voor elk jaar een nieuwe kopie maken. Wilt u er zeker van zijn dat u een versie gebruikt met de meest actuele wijzigingen in berekeningen, wetgeving etc. dan raden we u aan om deze jaarlijks opnieuw te downloaden. Vult u bij het downloaden uw e-mailadres in, dan stellen we u op de hoogte als er een nieuwe versie is.

Welke variant is voor u van toepassing?

Afhankelijk van met welk BTW-tarief u zelf factureert, heeft u de keuze uit vier varianten. Weet u niet welk BTW-tarief voor uw diensten of producten van toepassing is, bekijk dan het overzicht van de belastingdienst of neem contact met ons op.

Grofweg geldt het volgende:

  • Hoog BTW-tarief (21%): voor o.a. zakelijke diensten en een groot aantal soorten goederen
  • Laag BTW-tarief (6%): voor o.a. horeca, kappers, personenvervoer, voeding, boeken
  • Nultarief (0%): voor o.a. export en onderaannemers

Speciaal voor klanten van ten Donkelaar.

Bent u klant bij ten Donkelaar en wilt u dit gratis excel boekhoudprogramma gebruiken, dan passen we het kostenloos voor u aan voor de specifieke wensen van uw bedrijf. Bovendien krijgt u van ons ondersteuning bij het gebruik van het programma.

gratis excel boekhoudprogramma ten donkelaar