Administratiekantoor ten Donkelaar Amsterdam

​Ten Donkelaar Administratie & Advies is sinds dit jaar gevestigd in Amsterdam en inmiddels een bekende naam in de zakelijke dienstverlening in de hoofdstad. Wij kijken ernaar uit ondernemend Amsterdam te gaan helpen met hun onderneming!​

​​Ten Donkelaar Administratie & Advies is een samenwerkingsverband van enthousiaste ondernemers die u graag helpen bij alle facetten van het ondernemerschap. Wij helpen u met uw administratie en jaarwerk, geven u fiscale adviezen maar bovenal maken we graag persoonlijk kennis met u en uw onderneming!

Onze belofte

Klanten van Ten Donkelaar kunnen rekenen op hoge kwaliteit dienstverlening tegen vaste tarieven. Na een telefoongesprek of bezoek aan één van onze kantoren volgt geen extra factuur. De ondernemers van Ten Donkelaar fungeren als vaste contactpersoon voor hun klanten.

Betrouwbare cijfers en aangiftes spreken voor zich. Ten Donkelaar maakt hiervoor gebruik van het eigen uitgebreide kennis netwerk, professionele software oplossingen en gekwalificeerde medewerkers.

De vestiging Amsterdam wordt gerund door enthousiaste medewerkers onder leiding van eigenaar Beb de Ruijter die door zijn betrokkenheid bij vele lokale verenigingen en initiatieven de weg weet in Amsterdam. Ten Donkelaar ondersteunt hierdoor diverse lokale initiatieven.

Locatie Administratiekantoor Amsterdam

Ten Donkelaar Administratie en Advies is gevestigd aan de Aalsmeerweg 133 in Amsterdam. U bent van harte welkom! Het kantoor is elke werkdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via 06-15340565 of amsterdam@tendonkelaar.nl.