Administratiekantoor ten Donkelaar Ede

Ten Donkelaar Administratie & Advies is inmiddels een jaar gevestigd in Ede en daardoor een bekende naam in de zakelijke dienstverlening in de regio.

Ten Donkelaar Administratie & Advies is een samenwerkingsverband van enthousiaste ondernemers die u graag helpen bij alle facetten van het ondernemerschap. Wij helpen u met uw administratie en jaarwerk, geven u fiscale adviezen maar bovenal maken we graag persoonlijk kennis met u en uw onderneming!

Onze belofte

Klanten van Ten Donkelaar kunnen rekenen op hoge kwaliteit dienstverlening tegen vaste tarieven. Na een telefoongesprek of bezoek aan één van onze kantoren volgt geen extra factuur. De ondernemers van Ten Donkelaar fungeren als vaste contactpersoon voor hun klanten.

Betrouwbare cijfers en aangiftes spreken voor zich. Ten Donkelaar maakt hiervoor gebruik van het eigen uitgebreide kennisnetwerk, professionele softwareoplossingen en gekwalificeerde medewerkers.

De vestiging Ede wordt gerund door enthousiaste medewerkers onder leiding van eigenaar Rob Mooij die door zijn betrokkenheid bij vele lokale verenigingen en initiatieven de weg weet in Ede en de omliggende regio. Ten Donkelaar ondersteunt hierdoor diverse lokale initiatieven.

​Locatie Administratiekantoor Ede

Ten Donkelaar Administratie en Advies is gevestigd aan de Galvanistraat 1 in Ede. U bent van harte welkom! Het kantoor is elke werkdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via 06 52294225 of ede@tendonkelaar.nl.