Administratiekantoor ten Donkelaar Eindhoven

Ten Donkelaar Administratie & Advies is inmiddels enkele jaren gevestigd in Eindhoven en een bekende naam in de zakelijke dienstverlening in de stad.

Ten Donkelaar Administratie & Advies is een samenwerkingsverband van enthousiaste ondernemers die u graag helpen bij alle facetten van het ondernemerschap. Wij helpen u met uw administratie en jaarwerk, geven u fiscale adviezen maar bovenal maken we graag persoonlijk kennis met u en uw onderneming!

​Onze belofte

Klanten van Ten Donkelaar kunnen rekenen op hoge kwaliteit dienstverlening tegen vaste tarieven. Na een telefoongesprek of bezoek aan één van onze kantoren volgt geen extra factuur. De ondernemers van Ten Donkelaar fungeren als vaste contactpersoon voor hun klanten.

Betrouwbare cijfers en aangiftes spreken voor zich. Ten Donkelaar maakt hiervoor gebruik van het eigen uitgebreide kennisnetwerk, professionele softwareoplossingen en gekwalificeerde medewerkers.

​Locatie Administratiekantoor Eindhoven

De vestiging Eindhoven wordt gerund door eigenaren Toine Verhaegh en Pierre Claassen die door hun jarenlange ervaring de weg weten in de regio Eindhoven.

Ten Donkelaar Administratie en Advies is gevestigd aan de De Daalakkersweg 2-90 in Eindhoven. U bent van harte welkom! Het kantoor is elke werkdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via 040-7820 819 of eindhoven@tendonkelaar.nl.

Toine Verhaegh

Pierre Claassen

Caroline Coolen

Joyce Martens

Kevin Slaats

Klik op de foto voor het LinkedIn profiel