Administratiekantoor ten Donkelaar Enschede

Ten Donkelaar Administratie & Advies is al vele jaren gevestigd in Enschede en daardoor een bekende naam in de zakelijke dienstverlening in de stad.

Ten Donkelaar Administratie & Advies is een samenwerkingsverband van enthousiaste ondernemers die u graag helpen bij alle facetten van het ondernemerschap. Wij helpen u met uw administratie en jaarwerk, geven u fiscale adviezen maar bovenal maken we graag persoonlijk kennis met u en uw onderneming!

​Onze belofte

Klanten van Ten Donkelaar kunnen rekenen op hoge kwaliteit dienstverlening tegen vaste tarieven. Na een telefoongesprek of bezoek aan één van onze kantoren volgt geen extra factuur. De ondernemers van Ten Donkelaar fungeren als vaste contactpersoon voor hun klanten.

Betrouwbare cijfers en aangiftes spreken voor zich. Ten Donkelaar maakt hiervoor gebruik van het eigen uitgebreide kennisnetwerk, professionele softwareoplossingen en gekwalificeerde medewerkers.

De vestiging Enschede wordt gerund door enthousiaste medewerkers onder leiding van eigenaar Marcel Wolterink die door zijn jarenlange ervaring als MKB-adviseur de weg weet in Enschede.

​Locatie Administratiekantoor Enschede

Ten Donkelaar Administratie en Advies is gevestigd aan de Capitool 62 in Enschede. U bent van harte welkom! Het kantoor is elke werkdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via 053-4301356 of enschede@tendonkelaar.nl

De contactpersonen van vestiging Enschede:

Marcel Wolterink

Elke de Groot

Klik op de foto voor LinkedIn profiel