Administratiekantoor ten Donkelaar Gaanderen

Ten Donkelaar Administratie & Advies is inmiddels twee jaar gevestigd in Gaanderen en nu al een bekende naam in de zakelijke dienstverlening in Gaanderen en omliggende regio .

Ten Donkelaar Administratie & Advies is een samenwerkingsverband van enthousiaste ondernemers die u graag helpen bij alle facetten van het ondernemerschap. Wij helpen u met uw administratie en jaarwerk, geven u fiscale adviezen maar bovenal maken we graag persoonlijk kennis met u en uw onderneming!

​Onze belofte

Klanten van Ten Donkelaar kunnen rekenen op hoge kwaliteit dienstverlening tegen vaste tarieven. Na een telefoongesprek of bezoek aan één van onze kantoren volgt geen extra factuur. De ondernemers van Ten Donkelaar fungeren als vaste contactpersoon voor hun klanten.

Betrouwbare cijfers en aangiftes spreken voor zich. Ten Donkelaar maakt hiervoor gebruik van het eigen uitgebreide kennisnetwerk, professionele softwareoplossingen en gekwalificeerde medewerkers.

De vestiging Gaanderen wordt gerund door enthousiaste ondernemers onder leiding van eigenaar Ed Franssen die door zijn jarenlange ervaring de weg weet in de regio.

​Locatie Administratiekantoor Gaanderen

Ten Donkelaar Administratie en Advies is gevestigd aan de Hoofdstraat 37 B in Gaanderen. U bent van harte welkom! Het kantoor is elke werkdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via 0315-711399 of gaanderen@tendonkelaar.nl.