Administratiekantoor ten Donkelaar Gieten

Anders dan de andere kantoren bestaat het kantoor Gieten als sinds 2008 onder de naam Vinke & Partner. Na een succesvol contact met de Ten Donkelaar groep was de keuze om samen te gaan werken snel gemaakt.

Vanaf 1 oktober 2017 kan Drenthe en omgeving ook rekenen op de als van ouds klantgerichte en professionele dienstverlening van het kantoor Gieten maar met een hele nieuwe achterban van specialisten op het gebied van financiën, fiscaliteit en erfrecht.

​Onze belofte

Klanten van Ten Donkelaar kunnen rekenen op hoge kwaliteit dienstverlening tegen vaste tarieven. Na een telefoongesprek of bezoek aan één van onze kantoren volgt geen extra factuur. De ondernemers van Ten Donkelaar fungeren als vaste contactpersoon voor hun klanten.

Betrouwbare cijfers en aangiftes spreken voor zich. Ten Donkelaar maakt hiervoor gebruik van het eigen uitgebreide kennisnetwerk, professionele softwareoplossingen en gekwalificeerde medewerkers.

De vestiging Gieten wordt gerund door Ben Vinke, gespecialiseerd in startende ondernemers en het daarbij behorende ondernemersplan en de diverse vragen, en Gea Vinke, ervaren boekhouder en fiscaal adviseur.

Locatie Administratiekantoor Gieten

Ten Donkelaar Administratie en Advies is gevestigd aan de Spekstoep 3 in Gieten. U bent van harte welkom! Het kantoor is elke werkdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via 0592-263352 of gieten@tendonkelaar.nl

Ben Vinke

Gea Vinke