Administratiekantoor ten Donkelaar Gieten

Anders dan de andere kantoren bestaat het kantoor Gieten als sinds 2008 onder de naam Vinke & Partner. Na een succesvol contact met de Ten Donkelaar groep was de keuze om samen te gaan werken snel gemaakt.

Vanaf 1 oktober 2017 kan Drenthe en omgeving ook rekenen op de als van ouds klantgerichte en professionele dienstverlening van het kantoor Gieten maar met een hele nieuwe achterban van specialisten op het gebied van financiën, fiscaliteit en erfrecht.

​Onze belofte

Klanten van Ten Donkelaar kunnen rekenen op hoge kwaliteit dienstverlening tegen vaste tarieven. Na een telefoongesprek of bezoek aan één van onze kantoren volgt geen extra factuur. De ondernemers van Ten Donkelaar fungeren als vaste contactpersoon voor hun klanten.

Betrouwbare cijfers en aangiftes spreken voor zich. Ten Donkelaar maakt hiervoor gebruik van het eigen uitgebreide kennisnetwerk, professionele softwareoplossingen en gekwalificeerde medewerkers.

​Onze diensten

U houdt de boekhouding zelf bij, wij doen een check en geven advies en antwoord op vragen.
Met een beetje hulp kunt u prima zelf uw boekhouding bijhouden? Maak dan alleen gebruik van de kennis en ervaring van uw persoonlijke adviseur bij ten Donkelaar Gieten. Hij of zij beantwoordt al uw vragen, geeft tips en doet een eind-check.

Bespaar tijd: u levert aan, wij doen de volledige boekhouding.
Elke maand levert u uw boekhouding aan. Wij boeken het voor u in, en houden u op de hoogte van uw financiële situatie. De boekhouding is altijd up-to-date, dus geen verrassingen aan het einde van het jaar!

Ten Donkelaar Administratie & Advies Gieten beschikt over een gespecialiseerde vestiging voor de verwerking van salarisadministraties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de innovatieve software van Numbers en is er uitgebreide kennis van wet- en regelgeving op gebied van salarissen voorhanden. U vertrouwt dus op een professionele salarisadministratie, waarbij u alleen maar de veranderingen hoeft door te geven. Dat kan met een rechtstreekse toegang tot onze software, maar onze medewerkers nemen u dit ook graag uit handen.

We maken het zo groot als u wilt: van de totale afdeling personeelszaken tot aan alleen kwaliteitscontrole en advies. Kom eens langs voor een gesprek en we bekijken samen wat u nodig heeft.

De professionals van Ten Donkelaar Gieten verzorgen graag uw belastingaangifte, van Inkomstenbelasting voor particulieren tot complexe zakelijke belastingaangiftes.

 • BTW-aangifte en Opgaaf Intracommunautaire prestaties
 • Aangifte Inkomstenbelasting
 • Aangifte Vennootschapsbelasting
 • Aangifte Erfbelasting

Meer weten?

De naam zegt het al: 1x per jaar is er sowieso werk aan de winkel!

Als wij uw boekhouding voor u doen zit het jaarwerk bij de (vaste!) prijs in.

 • Controle en eventuele correctie van uw administratie
 • Jaarrapportages (balans en resultatenrekening).
 • Aangiftes inkomstenbelasting voor u en uw partner.
 • Toetsing en aanvraag van mogelijke toeslagen.
 • Toepassing van alle fiscale regels die voordeel voor u opleveren.

Kortom alles perfect geregeld en de zekerheid dat u geen cent teveel belasting betaalt!

Uiteraard verzorgen wij ook voor BV’s en andere ondernemingsvormen het jaarwerk tegen aantrekkelijke tarieven.

Ons motto is: wij helpen u ondernemen. Met de mentaliteit van een ondernemer gaan we met u de uitdagingen aan die u dagelijks tegenkomt. En niet alleen op het gebied van financiële administratie!

Uw adviseur van ten Donkelaar Administratie en Advies Gieten is uw sparringpartner en helpt u om de juiste beslissingen te nemen.

Wij adviseren u graag over:

 • het opstellen van een liquiditeitsplan.
 • het opstellen van een businessplan voor een investerings- of kredietaanvraag.
 • de overgang naar een BV.
 • wat te doen in een financiële crisis.
 • commerciële activiteiten.
 • personeelsvraagstukken.

Gea Vinke

Locatie Administratiekantoor Gieten

Ten Donkelaar Administratie en Advies is gevestigd aan de Spekstoep 3 in Gieten. U bent van harte welkom! Het kantoor is elke werkdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via 0592-263352 of gieten@tendonkelaar.nl

U kunt ook het onderstaande formulier invullen en dan nemen wij z.s.m. contact met u op.