Administratiekantoor ten Donkelaar Goor

Ten Donkelaar Administratie & Advies heeft sinds januari 2016 een vestiging in Goor maar is nu al een bekende naam in de zakelijke dienstverlening in de Hof van Twente!

Ten Donkelaar Administratie & Advies is een samenwerkingsverband van enthousiaste ondernemers die u graag helpen bij alle facetten van het ondernemerschap. Wij helpen u met uw administratie en jaarwerk, geven u fiscale adviezen maar bovenal maken we graag persoonlijk kennis met u en uw onderneming!

Onze belofte

Klanten van Ten Donkelaar kunnen rekenen op hoge kwaliteit dienstverlening tegen vaste tarieven. Na een telefoongesprek of bezoek aan één van onze kantoren volgt geen extra factuur. De ondernemers van Ten Donkelaar fungeren als vaste contactpersoon voor hun klanten.

Betrouwbare cijfers en aangiftes spreken voor zich. Ten Donkelaar maakt hiervoor gebruik van het eigen uitgebreide kennisnetwerk, professionele softwareoplossingen en gekwalificeerde medewerkers.

De vestiging Goor wordt gerund door enthousiaste medewerkers onder leiding van eigenaar Robert van der Reest die door zijn betrokkenheid bij vele lokale verenigingen en initiatieven de weg weet in Goor en de Hof van Twente. Ten Donkelaar ondersteunt hierdoor onder andere Jeugdcircus Caroly, Hofstreek Omroep, Bibliotheek Hof van Twente, Stadslandbouw Hof van Twente en energie Coöperatie Hof van Twente ECHT.

​Locatie Administratiekantoor Goor

Ten Donkelaar Administratie en Advies is gevestigd aan de Spoorstraat 14 in Goor. U bent van harte welkom! Het kantoor is elke werkdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via 0547-793005 of goor@tendonkelaar.nl.

De contactpersonen van vestiging Goor:

Robert van der Reest

Tim Janssen