Administratiekantoor ten Donkelaar Goor

Ten Donkelaar Administratie & Advies heeft inmiddels geruime tijd een vestiging in Goor en is een bekende naam in de zakelijke dienstverlening in de Hof van Twente!

De vestiging is per 1 februari 2020 gevestigd op een nieuwe locatie aan de Wijnkamp 3 in het centrum van Goor.

Ten Donkelaar Administratie & Advies is een samenwerkingsverband van enthousiaste ondernemers die u graag helpen bij alle facetten van het ondernemerschap. Wij helpen u met uw administratie en jaarwerk, geven u fiscale adviezen maar bovenal maken we graag persoonlijk kennis met u en uw onderneming!

Onze belofte

Klanten van Ten Donkelaar kunnen rekenen op hoge kwaliteit dienstverlening tegen vaste tarieven. Na een telefoongesprek of bezoek aan één van onze kantoren volgt geen extra factuur. De ondernemers van Ten Donkelaar fungeren als vaste contactpersoon voor hun klanten.

Betrouwbare cijfers en aangiftes spreken voor zich. Ten Donkelaar maakt hiervoor gebruik van het eigen uitgebreide kennisnetwerk, professionele softwareoplossingen en gekwalificeerde medewerkers.

De vestiging Goor wordt gerund door enthousiaste medewerkers onder leiding van eigenaar Robert van der Reest die door zijn betrokkenheid bij vele lokale verenigingen en initiatieven de weg weet in Goor en de Hof van Twente. Ten Donkelaar ondersteunt hierdoor onder andere Jeugdcircus Caroly, Hofstreek Omroep, Bibliotheek Hof van Twente en Energie Coöperatie Hof van Twente ECHT.

​Onze diensten

U houdt de boekhouding zelf bij, wij doen een check en geven advies en antwoord op vragen.
Met een beetje hulp kunt u prima zelf uw boekhouding bijhouden? Maak dan alleen gebruik van de kennis en ervaring van uw persoonlijke adviseur bij ten Donkelaar Goor. Hij of zij beantwoordt al uw vragen, geeft tips en doet een eind-check.

Bespaar tijd: u levert aan, wij doen de volledige boekhouding.
Elke maand levert u uw boekhouding aan. Wij boeken het voor u in, en houden u op de hoogte van uw financiële situatie. De boekhouding is altijd up-to-date, dus geen verrassingen aan het einde van het jaar!

Ten Donkelaar Administratie & Advies Goor beschikt over een gespecialiseerde vestiging voor de verwerking van salarisadministraties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de innovatieve software van Numbers en is er uitgebreide kennis van wet- en regelgeving op gebied van salarissen voorhanden. U vertrouwt dus op een professionele salarisadministratie, waarbij u alleen maar de veranderingen hoeft door te geven. Dat kan met een rechtstreekse toegang tot onze software, maar onze medewerkers nemen u dit ook graag uit handen.

We maken het zo groot als u wilt: van de totale afdeling personeelszaken tot aan alleen kwaliteitscontrole en advies. Kom eens langs voor een gesprek en we bekijken samen wat u nodig heeft.

De professionals van Ten Donkelaar Goor verzorgen graag uw belastingaangifte, van Inkomstenbelasting voor particulieren tot complexe zakelijke belastingaangiftes.

 • BTW-aangifte en Opgaaf Intracommunautaire prestaties
 • Aangifte Inkomstenbelasting
 • Aangifte Vennootschapsbelasting
 • Aangifte Erfbelasting

Meer weten?

De naam zegt het al: 1x per jaar is er sowieso werk aan de winkel!

Als wij uw boekhouding voor u doen zit het jaarwerk bij de (vaste!) prijs in.

 • Controle en eventuele correctie van uw administratie
 • Jaarrapportages (balans en resultatenrekening).
 • Aangiftes inkomstenbelasting voor u en uw partner.
 • Toetsing en aanvraag van mogelijke toeslagen.
 • Toepassing van alle fiscale regels die voordeel voor u opleveren.

Kortom alles perfect geregeld en de zekerheid dat u geen cent teveel belasting betaalt!

Uiteraard verzorgen wij ook voor BV’s en andere ondernemingsvormen het jaarwerk tegen aantrekkelijke tarieven.

Ons motto is: wij helpen u ondernemen. Met de mentaliteit van een ondernemer gaan we met u de uitdagingen aan die u dagelijks tegenkomt. En niet alleen op het gebied van financiële administratie!

Uw adviseur van ten Donkelaar Administratie en Advies Goor is uw sparringpartner en helpt u om de juiste beslissingen te nemen.

Wij adviseren u graag over:

 • het opstellen van een liquiditeitsplan.
 • het opstellen van een businessplan voor een investerings- of kredietaanvraag.
 • de overgang naar een BV.
 • wat te doen in een financiële crisis.
 • commerciële activiteiten.
 • personeelsvraagstukken.

De contactpersonen van vestiging Goor:

Robert van der Reest

Tim Janssen

​Locatie Administratiekantoor Goor

Ten Donkelaar Administratie en Advies is gevestigd aan de Wijnkamp 3 in Goor. U bent van harte welkom! Het kantoor is elke werkdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via 0547-793005 of goor@tendonkelaar.nl.

U kunt ook het onderstaande formulier invullen en dan nemen wij z.s.m. contact met u op.