Administratiekantoor ten Donkelaar Gouda

Ten Donkelaar Administratie & Advies heeft een nieuwe vestiging in Gouda! Wij kijken ernaar uit ondernemend Gouda te gaan helpen met hun onderneming!

Ten Donkelaar Administratie & Advies is een samenwerkingsverband van enthousiaste ondernemers die u graag helpen bij alle facetten van het ondernemerschap. Wij helpen u met uw administratie en jaarwerk, geven u fiscale adviezen maar bovenal maken we graag persoonlijk kennis met u en uw onderneming!

​Onze belofte

Klanten van Ten Donkelaar kunnen rekenen op hoge kwaliteit dienstverlening tegen vaste tarieven. Na een telefoongesprek of bezoek aan één van onze kantoren volgt geen extra factuur. De ondernemers van Ten Donkelaar fungeren als vaste contactpersoon voor hun klanten.

Betrouwbare cijfers en aangiftes spreken voor zich. Ten Donkelaar maakt hiervoor gebruik van het eigen uitgebreide kennisnetwerk, professionele softwareoplossingen en gekwalificeerde medewerkers.

De vestiging Gouda wordt gerund door enthousiaste medewerkers onder leiding van eigenaar Kees Vink die door zijn jarenlange ervaring als MKB Adviseur de weg weet in Gouda.

​Locatie Gouda

Ten Donkelaar Administratie en Advies is gevestigd aan de Leeghwater 25 in Gouda. U bent van harte welkom! Het kantoor is elke werkdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via 06 – 21 85 18 82 of gouda@tendonkelaar.nl.