Administratiekantoor ten Donkelaar Helmond

Ten Donkelaar Administratie & Advies is reeds jaren gevestigd in Helmond en een bekende naam in de zakelijke dienstverlening in de stad.

Ten Donkelaar Administratie & Advies is een samenwerkingsverband van enthousiaste ondernemers die u graag helpen bij alle facetten van het ondernemerschap. Wij helpen u met uw administratie en jaarwerk, geven u fiscale adviezen maar bovenal maken we graag persoonlijk kennis met u en uw onderneming!

​Onze belofte​

Klanten van Ten Donkelaar kunnen rekenen op hoge kwaliteit dienstverlening tegen vaste tarieven. Na een telefoongesprek of bezoek aan één van onze kantoren volgt geen extra factuur. De ondernemers van Ten Donkelaar fungeren als vaste contactpersoon voor hun klanten.

Betrouwbare cijfers en aangiftes spreken voor zich. Ten Donkelaar maakt hiervoor gebruik van het eigen uitgebreide kennisnetwerk, professionele softwareoplossingen en gekwalificeerde medewerkers.

De vestiging Helmond wordt gerund door enthousiaste ondernemers onder leiding van eigenaren Pierre Claassen en Toine Verhaegh die door hun jarenlange ervaring de weg weten in de regio Helmond.

​Locatie Administratiekantoor Helmond

Ten Donkelaar Administratie en Advies is gevestigd aan de Schootense Dreef 20 in Helmond. U bent van harte welkom! Het kantoor is elke werkdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via 0492 – 38 07 72 of helmond@tendonkelaar.nl.

Pierre Claassen

Toine Verhaegh

Caroline Coolen

Joyce Martens

Kevin Slaats

Klik op de foto voor het LinkedIn profiel