Administratiekantoor ten Donkelaar Westervoort

Ten Donkelaar Administratie & Advies is al vele jaren gevestigd in Westervoort en daardoor een bekende naam in de zakelijke dienstverlening in De Liemers. Het werkgebied bevat ook de plaatsen Zevenaar, Duiven en Arnhem.

Ten Donkelaar Administratie & Advies is een samenwerkingsverband van enthousiaste ondernemers die u graag helpen bij alle facetten van het ondernemerschap. Wij helpen u met uw administratie en jaarwerk, geven u fiscale adviezen maar bovenal maken we graag persoonlijk kennis met u en uw onderneming!

Onze belofte

Klanten van Ten Donkelaar kunnen rekenen op hoge kwaliteit dienstverlening tegen vaste tarieven. Na een telefoongesprek of bezoek aan één van onze kantoren volgt geen extra factuur. De ondernemers van Ten Donkelaar fungeren als vaste contactpersoon voor hun klanten.

Betrouwbare cijfers en aangiftes spreken voor zich. Ten Donkelaar maakt hiervoor gebruik van het eigen uitgebreide kennisnetwerk, professionele softwareoplossingen en gekwalificeerde medewerkers.

De vestiging Westervoort wordt gerund door enthousiaste medewerkers onder leiding van eigenaar Ben Aarntzen die door zijn betrokkenheid bij vele lokale verenigingen en initiatieven de weg weet in Westervoort en De Liemers. Ten Donkelaar ondersteunt hierdoor de ondernemersvereniging Westervoort en diverse andere lokale initiatieven.

Locatie Administratiekantoor Westervoort

Ten Donkelaar Administratie en Advies is gevestigd aan Het Vergun 26 D. U bent van harte welkom! Het kantoor is elke werkdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via 026-3121319 of westervoort@tendonkelaar.nl.

Uw contactpersonen van de vestiging Westervoort:

Ben Aarntzen

Richard Rigter

Lisa Rutten

Klik op de foto voor het LinkedIn profiel